Over FREEQS

Over FREEQS

FREEQS is een jong, persoonlijk en vernieuwend bedrijf en richt zich op het boven verwachting uitvoeren van opdrachten door inzet van de best beschikbare professionele freelancer. Wij doen dit op het gebied van ICT, Finance, Marketing & Sales, HRM en Engineering en met een sterke, operationeel excellente organisatie. Zowel onze klant als onze freelancer kennen wij persoonlijk en bieden wij ons netwerk aan.

Opdrachten

De kern van het bestaansrecht van FREEQS is dat wij een intrinsiek betere match maken door vanuit een profiel altijd op zoek te gaan naar de best beschikbare professional. Dit zoeken doen we niet alleen in ons gekwalificeerde netwerk, maar ook door gericht te netwerken, gebruik te maken van social media en door "head hunting". Dankzij persoonlijke kennismaking, uitgebreide selectie, referentie checks, gekwalificeerde doorverwijzingen en introducties, is het netwerk van FREEQS van een zeer hoog niveau. Hierbij werken wij tegen een marktconform tarief en met heldere afspraken, waarbij de freelancers van FREEQS zich kenmerken door een hogere productiviteit, loyaliteit, betrouwbaarheid en bovengemiddelde inzet.

Special search

Naast het aannemen van opdrachten, bieden wij ook "special search" aan waarbij zeer specifieke kandidaten worden gevonden . Het zoeken, selecteren en begeleiden van de kandidaten wordt volledig op maat ingericht en uitgevoerd.

Contract management

Ondersteunend bieden wij klanten contractmanagement aan waardoor uniforme management informatie, contracten en facturering ontstaat.

Tot slot ... de glimlach

Onze doelstelling is om bij de klant een glimlach op het gezicht te krijgen. Doordat wij altijd zoeken vanuit een profiel naar de best beschikbare kandidaat, zijn de kandidaten van FREEQS intrinsiek een betere match. Dit geldt voor de klant en ook voor de freelancer. Wij gaan zeer professioneel om met de klant en met de freelancer. Dit wordt verder ondersteund door een sterke organisatie in combinatie met ervaren, betrouwbare en capabele freelancers.  Sinds de oprichting in 2008 zijn wij tegen de economische stroom in sterk gegroeid dankzij de glimlach van vele klanten en freelancers.