Opdrachtgevers

FREEQS richt zich op het boven verwachting uitvoeren van opdrachten door inzet van de best beschikbare professionele freelancer. Wij doen dit op het gebied van ICT, Finance, Marketing & Sales, HRM en Engineering en met een sterke, operationeel excellente organisatie. Zowel onze klant als onze freelancer kennen wij persoonlijk en bieden wij ons netwerk aan.

De kern van het bestaansrecht van FREEQS is dat wij een intrinsiek betere match maken door vanuit een profiel altijd op zoek te gaan naar de best beschikbare professional. Dit zoeken doen we niet alleen in ons gekwalificeerde netwerk, maar ook door gericht te netwerken, gebruik te maken van social media en door te "hunten". Dankzij persoonlijke kennismaking, uitgebreide selectie, referentie checks, gekwalificeerde doorverwijzingen en introducties, is het netwerk van FREEQS van een zeer hoog niveau.

Hierbij werken wij tegen een marktconform tarief en met heldere afspraken, waarbij de freelancers van FREEQS zich kenmerken door een hogere productiviteit, loyaliteit, betrouwbaarheid en bovengemiddelde inzet.